Over ons

www.huil-baby.nl is een website van groepspraktijk voor osteopathie van Duursen. Wij werken hier met 4 osteopaten. Omdat wij met meerdere osteopaten werken kunnen wij veel service bieden en tegelijk ook aandacht blijven houden voor de kwaliteit van onze zorg voor uw kind. Praktijk voor osteopathie van Duursen is in 2001 opgericht. Inmiddels werken hier de volgende osteopaten:


 
     

 Edgar Jansen, osteopaat DO-MRO
Edgar heeft een lange carriere als fysiotherapeut en manueel therapeut achter de rug en werkt sinds enige tijd als osteopaat in onze praktijk. Naast zijn werk besteed hij veel tijd aan buitensporten zoals schaatsen en wielrenen.Hij heeft zijn opleiding tot osteopaat gevolgd aan het Flanders International College of Osteopathy in Belgie.
 


 Jeroen van Duursen, osteopaat DO-MRO
Jeroen van Duursen is zijn carrière begonnen als fysiotherapeut en heeft meerdere jaren gewerkt in zowel praktijk, revalidatiecentrum als het ziekenhuis. Hij heeft de opleiding voor osteopathie gevolgd aan de Nederlandse Academievoor Osteopathie en het College Sutherland in Amsterdam en is in 2001 afgestudeerd met de thesis ‘Carpaal Tunnelsyndroom’. Naast het behandelen van mensen in de praktijk is Van Duursen actief betrokken bij de sportwereld. Zo begeleidt hij de atleten van Eindhoven Atletiek, juniorenselectie Nederlands Wielerteam onder 18 en de nationale seniorenselectie van het schoonspringen.